Aplikacija koja omogućava pokretanje dviju aplikacija odjednom

Fotografija članka: Aplikacija koja omogućava pokretanje dviju aplikacija odjednom

Mala revolucija u korištenju apikacija

Oglas

Ideja pokretanja dviju aplikacija odjednom načinom podijeljenog zaslona je ona koja i dalje polako traži publiku. Pogotovo s rastućim korištenjem smartphonea s velikim zaslonima i njihovom uključenom podrškom s Android Nougatom. Međutim, programer naziva Keep Away From Fire programirao je aplikaciju pod nazivom ” koja čini proces pokretanja dviju aplikacija u načinu podijeljenog zaslona mnogo lakše.

Aplikacija vam omogućava da odaberete dvije aplikacije na svom telefonu ili tabletu koje želite kombinirati zajedno u načinu podijeljenog zaslona. Aplikacija zatim stvara prečac koji se može iskoristiti tako da se obje aplikacije automatski postavljaju za akciju podijeljenog zaslona.

Dakle, ako ste, na primjer, htjeli kombinirati odjednom Slack s Microsoft Wordom za Android kako bi dobili neku suradnju dokumenata zaslon će dopustiti da se to dogodi.

Opcija podijeljenog zaslona je dostupna besplatno za preuzimanje na Google Playu, ali programer je također izdao izvorni kod za aplikaciju na GitHubu. Trenutno nemaju svi uređaji mogućnost korištenja, ali njihova lista se širi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.