Započeli ‘Dani IBM softvera’

Racunalo.com foto

IBM-ova softverska ponuda obuhvaća pet obitelji softver produkata: WebSphere, Tivoli, Lotus, Rational Management i Information Management.


„Uslužno orijentirana arhitektura SOA (Service Oriented Architecture) je informatički arhitekturalni stil, novi način pisanja aplikacija neovisan o korištenoj tehnologiji. Prednost SOA pristupa je prvenstveno u pojednostavljenju IT okruženja, što pridonosi većoj fleksibilnosti i omogućuje brze promjene potrebne u današnjem poslovnom okruženju,“ izjavio je Igor Rajić, direktor softver grupe, IBM Hrvatska.


Uz velik broj domaćih IBM-ovih stručnjaka koji će predstaviti brojne novitete koji pomažu u unapređenju i rješavanju poslovnih procesa, „Dani IBM softvera“ ugostili su i međunarodne IBM-ove stručnjake. Tijekom prvog konferencijskog dana Jens-Uwe Fimmen iz IBM-a Njemačka predstavit će SOA korisnička sučelja koja korisnicima omogućuju lakši pristup do filtriranih i relevantnih strukturiranih podataka, smanjujući pritom neproduktivno vrijeme provedeno u vječito zakrčenim e-mail pretincima.


Drugoga dana konferencije Nikos Anagnostou iz IBM-a Švicarska upoznat će sudionike konferencije s IBM-ovim softverom Filenet za kreiranje poslovnih procesa, simulaciju, analizu i nadgledanje te upravljanje poslovnim sadržajem koji integrira i pruža pristup ključnim poslovnim informacijama kako bi se dobila nova poslovna vrijednost.


U proteklih nekoliko godina IBM je učvrstio poziciju drugog najvećeg proizvođača softvera u svijetu akvizicijama softverskih kompanija, od kojih posebno treba istaknuti Filenet, MRO, Micromuse, Vallent, Consul i DataPower čime je povećao portfelj svojih softverskih proizvoda.


Dani IBM softvera omogućuju sudionicima razmjenu iskustava i prikupljanje novih informacija o razvoju softverskih proizvoda i rješenja koji korisnicima mogu pomoći pri transformiranju svoje poslovne djelatnosti u suvremenom okruženju.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.