Zagrebačka Banka stipendira informatičke stručnjake

Fotografija članka: Zagrebačka Banka stipendira informatičke stručnjake

Zagrebačka Banka stipendira informatičke stručnjake

Zagrebačka banka shvaća važnost razvoja obrazovanja te smatra da je bitno omogućiti školovanje mladeži, razvijati njihov potencijal i u ovoj akademskoj godini 2008./2009. stipendirati će studente informatičkih studija. Tako će studenti posljednjih dviju godina diplomskih studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta organizacije i informatike, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (matematički odjel) i Ekonomskog fakulteta (smjer menadžerska informatika) biti u mogućnosti dobiti bančinu stipendiju.

Zagrebačka banka stipendistima nudi mjesečne stipendije u iznosu od 2500 kuna, mogućnost sudjelovanja i rada na izazovnim projektima tijekom studija, stjecanje iskustava o radu u informatici najveće banke kroz studentsku praksu, pisanje diplomskih radova na primjerima iz prakse Zagrebačke banke. Nakon završetka studija, diplomante čeka radno mjesto u informatici Zagrebačke banke, mogućnost razvoja karijere te stjecanja međunarodnog iskustva u Grupi UniCredit.

Zainteresirani studenti mogu se javiti Banci, do 17. svibnja 2009. godine, uz slanje životopisa, motivacijskog pisma, preporuke najmanje jednog profesora s fakulteta, presliku indeksa i dokaz o državljanstvu RH. Studenti koje će banka stipendirati čeka zaposlenje u Zagrebačkoj banci, a obvezni su ostati na radu u banci dvostruko duže od trajanja stipendiranja. Ponude mogu slati na e-mail adresu .

Studenti i Zagrebačka banka
• 24 poslovnice diljem Hrvatske prilagođene studentskoj populaciji koju opslužuje stručan tim studentskih bankara
• studentima na raspolaganju studentski krediti za plaćanje školarina i troškova život
• Student lepeza studentima za mjesečni iznos od 5 kuna nudi:
o m-zabu, e-zabu, Zabafon, Zaba kiosk i Zaba SMS
o popuste u trgovačko-uslužnoj mreži
o besplatno podizanje gotovine na bankomatima Grupe UniCredit i u inozemstvu
o Maestro na rate – od 2 do 12 rata bez kamata i dodatnih naknada
o putno osiguranje u inozemstvu uz Mondial Assistance

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.