Zagrebačkog inkubatora poduzetništva od danas partner s američkom kompanijom Dell

Fotografija članka: Zagrebačkog inkubatora poduzetništva od danas partner s američkom kompanijom Dell

Novopotpisanim ugovorom Dell će osigurati informatička rješenja koja će pomoći radu ZIP-a i na taj način podržati razvoj malog poduzetništva.

Oglas

U posljednje četiri godine Dell je uložio više od 10 milijuna dolara u razvoj inovativnih rješenja, a  akvizicijom kompanija poput Wyse, Kace, Sonicwall i drugih, tvrtka je ojačala svoju poziciju u segmentu virtualizacije, poslovanja u oblaku, pružanja sigurnosnih rješenja i optimizacije IT sustava. S druge strane, američka kompanija nerijetko pomaže malim poduzetnicima jer su i sami prije gotovo tri desetljeća krenuli kao mala tvrtka.

Poticanje poduzetništva u skladu je Dellovom globalnom inicijativom pod nazivom Powering the Possible, kojom tehnologiju i stručnost želi staviti u službu ljudi te stvoriti mogućnosti za transformiranje potencijala u širu društvenu vrijednost.

Suradnja Della i ZIP-a 02

„Poduzetništvo je sastavni dio naše DNA i naša je želja omogućiti ljudima da koristeći inovativna rješenja postignu željene rezultate, ostvare kompetitivnu prednost i prošire svoje poslovanje“, istaknula je  Filipa Petrović, marketing menadžer za Jugoistočnu Europu, dodajući kako je Dell osnovan prije nešto više od 28 godina u studentskom domu te prepoznaje važnost poticanja novih ideja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.