Zagrebački inkubator poduzetništva: održan prvi ZIP MasterClass na FER-u

Fotografija članka: Zagrebački inkubator poduzetništva: održan prvi ZIP MasterClass na FER-u

U prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva održan je prvi ZIP MasterClass, najnoviji projekt Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.

Oglas

Školovanje pokretača startup projekata ZIP je od početka svog rada postavio kao jedan od najvažnijih ciljeva svog djelovanja. U prvoj godini brojni domaći i međunarodni stručnjaci prenijeli su svoja iskustva poduzetničkoj zajednici koju ZIP okuplja kroz javna predavanja, mentorski rad i druge oblike školovanja. U sklopu tog programa ZIP je počeo dovoditi u Hrvatsku  iskusne američke poduzetnike, osnivače uspješnih poduzeća i poznatih startupa, menadžere investicijskih fondova i sl.

Predavači na prvom ZIP MasterClass predavanju bili su Colette Ballou, poznata PR specijalistica s bogatim iskustvom zastupanja tvrtki iz raznolikih grana privrede, te Christian Thaler-Wolski, partner u Wellington Partners venture capital fondu i Seedcamp mentor.

Collete je oduševila prisutne svojim predavanjem i jednostavnošću, te kroz praktične primjere startupima objasnila kako mogu kvalitetno raditi na PR-u koristeći vlastite resurse, bez angažiranja profesionalne agencije.

ZIP MasterClass 02

Kao investitor koji se svakodnevno susreće s visokorizičnim projektima, Christian je dao izuzetno puno korisnih i primjenjivih savjeta i preporuka u vezi vođenja projekata, izgradnje prodajnog tima i pristupanja investitorima, namijenivši velik dio izlaganja za startupe u zrelijim stadijima razvoja.

Na kraju predavanja Ivo Špigel je najavio idući ZIP MasterClass u rujnu, te pozvao sve prisutne da budu dio tog značajnog projekta za startup zajednicu. Spomenimo i kako je Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu osiguralo podršku za ovaj event.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.