Zagrebački inkubator poduzetništva ima nove radionice Programiranja za žene

Fotografija članka: Zagrebački inkubator poduzetništva ima nove radionice Programiranja za žene

Kao što je i najavljeno u ožujku kada su počinjale prve radionice programiranja za žene u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva (ZIP), te kako je prva grupa polaznica uspješno završila edukaciju, 20. svibnja kreće druga grupa od 15 polaznica.

Oglas

Prva grupa polaznica je edukaciju ocijenila peticom (prosječnom ocjenom 4,8), a to najbolje opisuje i komentar jedne od polaznica: “Drago mi je da sam sudjelovala u tečaju, upoznala se sa novim temama i ljudima. Mislim da će mi znanje iz programiranja koje sam stekla na radionicama pomoći u daljnjem učenju/radu vezanim za navedeno područje.”

Iako je raznih predavanja i radionica vezanih uz programiranje već bilo održano u ZIP-u, ovakav format je isproban po prvi put, tako da su i u ZIP-u naučili štošta i tvrde da će sljedeća grupa polaznica imati još bolje radionice. Set od 7 radionica počinje 20.05. i trajati će do 10.06.2016. s tempom održavanja dva puta tjedno.

Iz ZIP-a navode da trenutno ne mogu otvoriti link za nove prijave budući da je lista prijavljenih iz prvog kruga premašila brojku 400.

Budući da je interes za učenje programiranja ogroman, u ZIP-u se nadaju da će moći održati još radionica, dok je financiranje dosad omogućeno u sklopu jednokratnih financijskih potpora udrugama iz sredstava Proračuna Grada Zagreba za 2015. godinu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.