Zagreb Tech Meetup – uspješno održan prvi event za ljubitelje novih i online tehnologija

Fotografija članka: Zagreb Tech Meetup – uspješno održan prvi event za ljubitelje novih i online tehnologija

U organizaciji tvrtke Pet Minuta održan je – ZG Tech Meetup, a koji je održan po uzoru na NY Tech Meetup. Ukratko, predstavljeno je pet demo proizvoda, svi oni imaju veze s online i mobilnim tehnologijama. Predstavljeni su redom:
– Indoor Vision (Tim Spectrum)
– PeThe (Jerislav Bobić)
– Once Football (Dalibor Čvek)
– Farmeron (Matija Kopić)
– ITHome pametan dom (Davor Prpić)

U ovom nam se eventu svidjelo nekoliko stvari. Prvo, predstavljanje "demoa" (od kojih su neki već u komercijalnoj upotrebi) trajalo je samo 7 minuta, uz dodatnih 5 minuta (naziv organizatorove firme!) za pitanja. Drugo, svidio nam se i odaziv, jer je klub bio premali da svi dobro vide što se događalo (organizatori – nađite veći prostor!). I treće, svidjela nam se aktivnost "publike" koja je brojnim pitanjima bombardirala predavače, tako da su ih praktički morali prekidati nakon pet minuta. Nakon službenog dijela odrađeno je i obavezno neslužbeno "minglanje" :)

U svakom slučaju, interes je bio prilično velik tako da vjerujemo kako će slijedeći "meetup" (a koji je neslužbeno najavljen za dva mjeseca) vjerojatno biti opet pun.

I da ne zaboravimo. I vi koji ovo čitate možete prijaviti svoje projekte koje želite predstaviti. Više informacija potražite na .

ZG Tech Meetup - uspješno održan prvi event za ljubitelje novih i online tehnologija

ZG Tech Meetup - uspješno održan prvi event za ljubitelje novih i online tehnologija

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.