Zagreb AV Show 2014 – 20. jubilarno izdanje od 24-26. listopada

Fotografija članka: Zagreb AV Show 2014 – 20. jubilarno izdanje od 24-26. listopada

Nešto više od tjedan dana dijeli nas od 20. jubilarnog Zagreb AV Showa 2014, zagrebačkog sajma potrošačke elektronike i najvećeg specijaliziranog sajma u ovom dijelu Europe.

Oglas

Kao i prethodnih godina, izlagački prostor održavanja sajma namijenjen je za predstavljanje vodećih tvrtki iz područja potrošačke elektronike (consumer electronics). Posjetitelje očekuje vrhunska demonstracija stereo i high-end audio proizvoda u dvoranama i sobama hotela, predstavljanje najnovijih modela Full HD i 4K Ultra HD televizora, sustava kućnog kina, multimedije, mobilnih telefona, tableta i novih tehnologija.

Prvog dana sajma (petak, 24.10.2014.) otvorene su sobe samo za izlagače stereo i high-end proizvoda, a druga dva dana (subota i nedjelja, 24-26.10.2014.) sajmu se pridružuju vodeći proizvođači potrošačke elektronike u velikoj dvorani (oko 620 četvornih metara) u prizemlju hotela.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna i vrijedi za sva tri dana održavanja sajma.

Glavni pokrovitelj i suorganizator ove manifestacije je magazin hifimedia. Sve informacije vezane za sajam biti će publicirane na službenoj web stranici sajma .

Jubilarno 20. izdanje Zagreb AV Showa 2014 sajma održat će se na poznatoj lokaciji, u zagrebačkom hotelu Sheraton, od 24-26. listopada 2014. godine.

Vidimo se na sajmu!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.