Zagreb Audio Video Show 2013 i ove godine u znaku novih tehnologija

Fotografija članka: Zagreb Audio Video Show 2013 i ove godine u znaku novih tehnologija

I ove nas godine očekuje nova 19. epizoda sajma pod nazivom Zagreb Audio Video Show 2013, koji je vodeći sajam AV tehnologije u ovom dijelu regije.

Oglas

Očekuje vas velik broj vrhunskih proizvođača i distributera potrošačke elektronike koji će na Zagreb Audio Video Show 2013 sajmu svoje proizvode pokazati poklonicima dobrog zvuka i slike, te konzumentima najnovijih dostignuća elektronske industrije. Ove je godine AV tehnologija pojačana mobilnim uređajima i drugim tehnologijama široke potrošnje.

U prethodnih osamnaest uspješno organiziranih Zagreb Audio Video Show 2013 sajmova (ili skraćeno Zagreb AV Show) vidjeli smo zaista zanimljive stvari, a svake je godine sajam donio nešto novo. Sajam se i ove godine održava u ugodnom ambijentu hotela Sheraton u Zagrebu.

Osim dominantne audio i video vrhunske opreme, ove godine na Zagreb Audio Video Show 2013 sajmu očekujemo i veću količinu potrošačke elektronike – pametne televizore (Smart TV), multimedijsku opremu s podrškom za iPod kompatibilne proizvode, zatim 2D, 3D i 4K Full HD LCD i plazma televizore, Home Theater i IPTV uređaje, kao i mobilne telefone, tablete i nove tehnologije.

Glavni pokrovitelj i suorganizator Zagreb Audio Video Show 2013 eventa je popularni magazin .

Ne propustite najvažniji AV sajam u ovom dijelu Europe. I naša ekipa će biti na sajmu, tako da ćete dobiti informacije iz prve ruke. Više o sajmu potražite u našem (lokacija, vrijeme, Google mapa,…).

Zagreb Audio Video Show 2013

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.