Zabavno i edukativno na Iskon Facebooku – fanovi gledali 3D ispis uživo i pogađali što se printa!

Fotografija članka: Zabavno i edukativno na Iskon Facebooku – fanovi gledali 3D ispis uživo i pogađali što se printa!

Jučer se na Iskonovoj Facebook stranici odvio zanimljiv nagradni natječaj. Operator se javio uživo iz svojeg sjedišta započevši 3D ispis, pozivajući usput fanove da pogode koja se figura upravo ispisuje.

Oglas

Sat vremena, 7100 jedinstvenih pogleda i 500-tinjak komentara kasnije, sudionik koji je prvi odgonetnuo da se radi o 3D osvojio je konzolu . Streaming je bio samo prvi od tri planirana u tzv. , u kojem Iskonovci zakazuju još dva javljanja uživo te mogućnost osvajanja pametnog telefona i .

Mnogi gledatelji na su na početku ostali zbunjeni načinom na koji 3D printer ispisuje objekt. Podlogu i konstrukciju ispisanog Jumbo slona zamijenili su dubrovačkim zidinama, labirintima, kartom Hrvatske te grozdovima, pa je natječaj poslužio i kao zabavna tehnološka lekcija za sve koji dosad nisu imali priliku (ili želju) pogledati kako točno funkcionira 3D ispis.

Zadovoljni smo prvim odazivom i prilikom da na zabavan način prezentiramo način rada 3D printera. 3D tjedan se nastavlja u srijedu, kada će svi zainteresirani gledatelji imati priliku osvojiti Samsung LCD televizor. Najveći interes očekujemo u petak, kada sudionika koji prvi riješi 3D misteriju očekuje iPhone 7 32GB.
– ovako su prokomentirali akciju u Iskonu

Dobitnik prvog natječaja 3D tjedna odgonetnuo je da se radi o slonu u 20-oj minuti emitiranja, u trenutku kada je pisač završavao ispis slonove noge. Mislite li da možete bolje i brže, i pričekajte Facebook notifikaciju u srijedu – drugo emitiranje je zakazano oko podneva, a možete pronaći pravila i detalje natječaja.

Osim engagementa i edukacije, cilj ove Facebook akcije je nenametljivo predstaviti , u kojem se nagrade koje se dijele mogu nabaviti po atraktivnim cijenama, bez obzira na to je li kupac Iskonov korisnik. 32GB, primjerice, ima maloprodajnu cijenu od 5799 kuna, tj. 4799 kuna za one koji odaberu neki Iskonov paket i pogodnost webshop popusta od 1000 kuna.

Iskon.Webshop na proljeće slavi svoj 2. rođendan, a već je postao jedna od dražih destinacija ljubitelja gadgeta zbog odličnih uvjeta plaćanja, brzih rokova dostave i ponude koja svakim danom postaje bogatija. , Parrot bluetooth autoinstalacije i su samo dio asortimana, u kojem prednjače pametni telefoni raznih proizvođača (Apple, Lenovo, NOA, General Mobile, Samsung, Huawei, LG…), tableti i televizori.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.