Zaba Banking Academy – šestomjesečni program plaćene stručne prakse za studente

Fotografija članka: Zaba Banking Academy – šestomjesečni program plaćene stručne prakse za studente

Program je pokrenut u suradnji s fakultetima iz područja ekonomije, a sve kako bi studentima pružila konkretna praktična znanja te iskustvo kroz koje će se upoznati s osnovama bankarstva i radom u korporativnom okruženju.

Oglas

Zagrebačka banka pokrenula je Zaba Banking Academy – šestomjesečni program plaćene stručne prakse za studente završnih godina studija, odnosno apsolvente diplomskih studija ekonomskog usmjerenja koji žele naučiti kako funkcionira banka te bolje razumjeti bankarsko tržište.

Osim što pruža priliku za stjecanje poslovnog znanja, izgradnju profesionalnih kompetencija te razumijevanje bankarstva kroz praktičan rad u poslovnom okruženju, program ZABA Banking Academy pruža izvrsnu odskočnu dasku za izgradnju karijere u bankarstvu, a najbolji kandidati imat će priliku za nastavak karijere u Zagrebačkoj banci.

Ugovor o suradnji za sudjelovanje studenata u ovom programu usavršavanja i stručne prakse Zagrebačka je banka do sada potpisala sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa, VERN-om, Veleučilištem Baltazar Krčelić, Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Ekonomskim fakultetom u Rijeci, Fakultetom organizacija i informatike u Varaždinu, Sveučilištem u Dubrovniku te Sveučilištem Juraja Dobrile u Puli, a suradnju planiramo proširiti i na druge fakultete.

Svi zainteresirani studenti za Zaba Banking Academy mogu se prijaviti putem obrasca na internetskim stranicama .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.