Za bolje korisničko iskustvo Vernee CEO objašnjava Apollo X filozofiju

Fotografija članka: Za bolje korisničko iskustvo Vernee CEO objašnjava Apollo X filozofiju

Kao što smo već pisali ranije, Vernee je najavio kako će se novi Apollo X početi prodavati do kraja mjeseca. Radi se o novom i moćnom pametnom telefonu srednje klase. Znamo i cijenu.

Oglas

Od značajnijih hardverskih specifikacija spomenimo kako će raditi na MediaTekovom Helio X20 procesoru, imat će 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Neki se pitaju što znači ona oznaka “X” u samom nazivu, što ono sugerira.

Radi se o tome kako Vernee Apollo X nije realiziran planski, nego se dogodio slučajno van kompanijine strategije i plana, tako kažu u kompaniji. Od kada se Vernee pojavio na tržištu komunicirali su s korisnicima. Prikupljali su podatke s Facebooka, foruma i emaila i tako naučili kako korisnici najviše žele smartfone koji imaju jake karakteristike, rade brzo, imaju dobre kamere i dizajn. Sve je važnija karakteristika RAM, interna memorija i trajanje baterije, a u kompaniji smatraju kako sve to treba korisnicima ponuditi po povoljnim cijenama, ili kako često znamo reći – dobiti puno za malo.

Verneeov izvršni direktor kompanije (CEO) Jacky Zou pokušao je objasniti njihova iskustva. Činjenica je kako i oni najjači pametni telefoni ne pružaju najbolje korisničko iskustvo jer nisu stvarani prema željama korisnika nego nerijetko u natjecanju s konkurentima. Smatra kako je došlo vrijeme smartfona koji su kreirani upravo po željama kupaca. Pitanje je samo koliko su to oni spremni platiti i što napraviti ako se ne bude prodavao? Jedno je želja, a drugo njena realizacija.

Puno govori i kratki ali jasan slogan kompanije “Do Better” za koji ne žele da postane samo prazno obećanjem žele ispuniti želje kupaca. Upravo je na tim temeljima i željama nastao novi Vernee Apollo X. Njegove su karakteristike vrlo poželjne.

Smartfon se može pohvaliti potpuno metalnim unibody kućištem od visokokvalitetnog klase aluminija koji je dodatno oplemenjen takozvanim 3D “sandblast” postupkom. Smartfon radi na MediaTekovom 10-jezgrenom Helio X20 procesoru, ima 4 GB RAM-a i 64 interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 128 GB. Erkan je također odličan, radi se o 5,5 inčnom Sharpovom IGZO ekranu FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka. Što se kamera tiče, potvrđeno je kako će stražnja imati Sony IMX258 senzor.

Apollo X ima bateriju od 3500 mAh koja podržava kompanijino Vcharge brzo punjenje (9V/2A, 18W). Isto tako, radi na vlastitom VOS operativnom sustavu/sučelju koji je također nastao po željama korisnika. Isto tako, saznajemo kako će se vrlo brzo nadograditi na Android 7.0 Nougat koji je podloga VOS-a. Istovremeno kada dođe nadogradnja Apollo smartfona, stići će i nadogradnja vrlo popularnog Apollo Lite smartfona.

Završimo priču – Jacky Zou objašnjava kako slovo “X” u nazivu Vernee Apollo X smartfona označava tajnu, otkriće i savršenstvo, ali istovremeno i Verneeova zahvala brojnim korisnicima i fanovima. Što se tiče cijene, ona će sigurno biti niža od 220$ i po tome će biti jedan od najisplativijih pametnih telefona koji ima 64 GB interne memorije. U prodaji se očekuje do kraja mjeseca.

Samo ćemo vas podsjetiti kako se prvi Apollo model, odlični Vernee Apollo Lite, prodaje po osjetno sniženoj cijeni za čak 90$, a možete ga pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.