YouTube VR aplikacija koja podržava Daydream View VR na Google Play Storeu

Fotografija članka: YouTube VR aplikacija koja podržava Daydream View VR na Google Play Storeu

Samo dan prije nego se pojavio prvi Googleov Daydream View VR u prodaji na Play Storeu se pojavila i Youtube VR 1.00.00 aplikacija koja je besplatna za download.

Oglas

Aplikacija će raditi u kombinaciji s Daydream View VR uređajem, tako da će je za sada moći koristiti samo oni koji su već kupili ili namjeravaju kupiti Googleove pametne telefone pametne telefone.

Najjednostavnije rečeno, ono što će napraviti YouTube VR aplikacija je pretvoriti svaki video u VR video (Virtual Reality). U aplikaciji će se moći gledati i 3D 360 video prilozi koji su uploadani na Youtube tako da ćete se moći “okretati” oko sebe i vidjeti svijet oko sebe.

Ovo će vjerojatno potaknuti i dodatno snimanje 3D VR videa koji bi u godinama koje dolaze mogli postati vrlo popularni. Moguće je kako će barem privremeno potaknuti i prodaju Google Pixel smartfona, iako su već neki drugi proizvođači smartfona najavili podršku za Daydream View u svojim top smartfonima.

Nećemo vam puno pričati o samoj aplikaciji jer ionako sve možete pročitati na Play Storeu ili je možete skinuti kao APK aplikaciju. Evo linkova:

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.