YouTube od sada ima chat značajku

Fotografija članka: YouTube od sada ima chat značajku

Nova značajka YouTubea omogućava da podijelite video koji gledate s prijateljima u mobilnoj Youtube aplikacije i prokomentirate ga u privatnom razgovoru.

Oglas

Cilj ove značajke je zasigurno zadržati korisnike i njihove diskusije na YouTube platformi umjesto da komentiraju video koji gledaju na Twitteru ili Facebooku. Diskusije su privatne i možete odabrati prijatelje iz popisa kontakata s kojima želite raspravljati, a moguće je i pozvati druge korisnike putem poveznice. Ukupno u čavrljanju može sudjelovati 30 ljudi.

Sudionici chata mogu tekstom komentirati video, staviti emotikone, poveznice na druge videosadržaje ili snimiti vlastite videoisječke.

Ova značajka je već otprije dostupna u Kanadi, a sada je započelo globalno lansiranje. U mobilnu aplikaciju pri dnu je dodana još jedna kartica “podijeljeno” da bi mogli pratiti vaše diskusije. Napišite nam u komentaru kako vam se sviđa nova YouTubeova značajka, i pratite racunalo.com na našem .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.