YouTube na mobitelima

Racunalo.com foto

YouTube, vodeća online stranica za postavljanje video uradaka, kupljena nedavno od vodeće internetske tražilice Google, izjavio je kako se nada proširenju iznad kompjutera i telefona. Verizon Wireless uložio je mnogo u tekst poruke i unaprijeđenu uslugu kao što su glazba i video, radi osobnog razvoja s obziromda cijene poziva i dalje padaju. Sada će možda udružiti snage.
Međutim, za sada jako mali broj američkih korisnika koriste mogućnosti kao što su video zapisi na mobitelu. U Verizon Wirelessu se nadaju da će sadašnja popularnost mnogih kućnih videa koji se pokazuju na YouTubeu pomoći popularnosti i korištenju njihove Vcast mobilne mreže.
Ako YouTube pristane na dogovor, korisnici koji plate 15 dolara mjesečne pretplate na Vcast moći će koristiti svoje mobilne telefone te tako vidjeti svoj generirani korisnički sadržaj poslan na YouTube stranici. Također, moći će postaviti video na YouTube sa svojih mobitela puno lakše nego do sad i to koristeći peteroznamenkastu šifru umjesto e-mail adrese.
Izvor: Večernji list

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.