Youtube kanal Racunalo.com portala prešao brojku od 1.000 videa

Fotografija članka: Youtube kanal Racunalo.com portala prešao brojku od 1.000 videa

Neki od vas možda i ne znaju kako osim našeg vrlo popularnog Racunalo.com portala imamo isto tako i vrlo aktivan i odlično posjećen Youtube kanal koji je nedavno prešao brojku od 1.000 video priloga koje smo snimili!

Oglas

Većina video priloga snimljena je u posljednje 2-3 godine, a uglavnom su vezani uz naše popularne recenzije. Kako danas živimo u mobilnom svijetu tako ćete na našem pronaći brojne video recenzije i preglede najnovijih pametnih telefona i tableta, ali i prijenosnih računala, slušalica, zvučnika, navigacijskih uređaja, miševa, tipkovnica i drugih gadgeta, odnosno svega onoga što volite čitati i na našem portalu.

Kao što možete vidjeti i u naslovnoj slici, naš kanal se može pohvaliti s 1.011 vlastitih videa koji su pregledani više od 4,7 milijuna puta, a imamo i više od 9.300 pretplatnika na naš Youtube kanal. Ako se još niste pretplatili preporučujemo se, tako ćete nam samo dati do znanja kako radimo dobar posao, a potrudit ćemo se biti još bolji. Nadamo se kako ćemo do kraja godine prijeći brojku od deset tisuća pretplatnika. No, to možemo jedino uz vašu pomoć… :)

Nedavno smo na portalu pokrenuli i (koju možete pronaći u izborniku), a na kojoj ćete pronaći naše najnovije video zapise koje postavimo na Youtube.

Ono što možemo obećati je kako ćemo ove godine biti još aktivniji na Youtubeu i snimiti brojne nove video priloge sa zanimljivim uređajima, premijerama, konferencijama, intervjuima i slično. Ako još niste, pretplatite se na naš , besplatno je… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.