Youtube kanal by Racunalo.com – prešli smo brojku od 1.000.000 pregleda!

Fotografija članka: Youtube kanal by Racunalo.com – prešli smo brojku od 1.000.000 pregleda!

I to se dogodilo! Danas je naš Youtube video kanal zabilježio brojku od 1.000.000 pregleda videa. Današnja nedjelja, 13. srpnja, velik je dan za Racunalo.com portal!

Oglas

Youtube video kanal Racunalo.com portala postoji nešto više od četiri godine. No, pravi uzlet smo doživjeli početkom 2013. godine kada smo počeli snimati i veći broj ozbiljno/neozbiljnih video priloga, čisto kako bismo vidjeli koliko je dobro ono što radimo. Moramo priznati kako smo bili ugodno iznenađeni vašim reakcijama, tako da nam se broj pretplatnika (besplatno je!!!) i broj prikaza videa naglo povećavao.

U brojkama, na našem nalazi se više od 400 video priloga (koje smo sami snimali), a do danas se registriralo više od 1.700 pretplatnika. Danas smo prešli i brojku od okruglih milijun pregledanih video priloga (dok smo ovo pisali 1.000.519 pregleda), što nas je itekako obradovalo.

Ukoliko želite, bit će nam drago da i vi postanete pretplatnik našeg Youtube video kanala. Pretplata je besplatna, a možete se prijaviti i preko ovog linka niže.

Koristimo priliku i zahvaljujemo se svima koji nas pratite. Vaše su nam reakcije itekako značajan pokazatelj kako ipak radimo nešto korisno, a po brojnim pregledima videa, ali i komentarima i upitima za dodatne informacije to nas je potaknulo da budemo još boji i ažurniji. Već od jeseni vas očekuju neka nova video iznenađenja, vjerujemo kako će vam se svidjeti :)

Youtube kanal by Racunalo.com - prešli smo brojku od 1.000.000 pregleda

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.