YotaPhone ima dva zaslona: s jedne strana je LCD, druge strane E-ink ekran

Fotografija članka: YotaPhone ima dva zaslona: s jedne strana je LCD, druge strane E-ink ekran

YotaPhone ima dva zaslona. S jedne je strane LCD , druge E Ink zaslon. Ovaj smartphone je prvi takav dizajnirani uređaj u svijetu, i proizvod je  tvrtke Wonderful sa sjedištem u Moskvi.

Oglas

Prema proizvođaču,  dizajn YotaPhone s  dva zaslona  donosi konkurentsku diferencijaciju, ali mora omogućiti potrošačima da razumiju dizajnersku filozofiju, što nije lako. Prvi LCD, YotaPhonea, koristi se za prikaz video i dinamičkih sadržaja, dok E Ink zaslon  za čitanje i pregledavanje slika.

Sadržaj na LCD-u, korištenjem dva prsta za okretanje  se  prenosi  na E Ink ekran. On ima važnu ulogu jer nije potrebno otvarati telefon da bi vidjeli sadržaj. E Ink ekran YotaPhonea,  odmah će pokazati najnovije vijesti iz društvenih mreža ili IM poruka, prilagođene poruke, poput elektroničke pošte ili kalendara.

YotaPhone koji ima dva zaslona, trebao bi svojim načinom rada imati minimalnu potrošnju električne energije. YotaPhone dolazi u 4. tromjesečju u Rusiju, nakon toga slijede druge regije. Najavljena je cijena od 450 dolara. Hoćete li ga možda nabaviti?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.