YotaPhone 3 službeno najavljen – ponovo s dva velika ekrana!

Fotografija članka: YotaPhone 3 službeno najavljen – ponovo s dva velika ekrana!

Kineska kompanija BaoliYota Technology predstavila je ili bolje rečeno najavila novi YotaPhone 3. Bilo je upitno hoće li se uopće pojaviti, no čini se kako je odgovor na ovo pitanje riješilo mnoge dileme.

Oglas

Na rusko-kineskom sajmu u Harbinu na sjeveroistoku Kine (glavni grad kineske pokrajine Heilongjiang), kineska kompanija BaoliYota Technology je najavila novi YotaPhone 3. Već smo ranije o ovom smartfonu, a i u travnju smo kako bi se novi YotaPhone 3 zaista mogao pojaviti početkom ljeta.

Ono što je važno spomenuti je kako će novi YotaPhone 3 i dalje imati dva ekrana – glavni s prednje strane i onaj drugi sa stražnje strane, a očekujemo kako će se rastezati po cijeloj površini. Za sada nema nikakvih podataka o hardverskim karakteristikama, čini se kako ih kriju kao zmija noge.

No, neke zaključke ipak možemo izvesti. Čini nam se kako se radi o smartfonu srednje klase s obzirom na cijenu – navodno će model s 64 GB interne memorije koštati 350$, a model sa 128 GB će imati cijenu od 400$. Možda vam se čini skupo, ali ne zaboravite – dva ekrana :)

Kompletne službene karakteristike YotaPhone 3 smartfona objavit će krajem ljeta ili početkom jeseni, kada se očekuje i njegovo službeno predstavljanje… ako oni već ne procure u međuvremenu… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.