YotaPhone 3 – prve prave fotke – da, opet će imati dva ekrana!

Fotografija članka: YotaPhone 3 – prve prave fotke – da, opet će imati dva ekrana!

Na ruskoj socijalnoj mreži VK pojavile su se prve službene fotografije koje prikazuju kako će izgledati novi YotaPhone 3. Prema onome što vidimo, očekuje nas sjajan uređaj.

Oglas

I dalje se puno nagađa oko hardverske konfiguracije novog ruskog elitnog pametnog telefona. Kompanija je objavila tek neke podatke, a nekako imamo osjećaj kako će se raditi o top klasi smartfona. Od onih sigurnih podataka znamo kako će YotaPhone 3 imati 4 GB RAM-a i 64 GB ili 128 GB interne memorije.

Još uvijek se nagađa na kojem će procesoru raditi. Gotovo je sigurno kako će raditi na nekom od Quslcommovih 8-jezgrenih Snapdragona, očekujemo službenu potvrdu. Ono što možete vidjeti na slikama je kako će imati vrlo lijepo i tanko kućište koje je gotovo sigurno metalno, to možemo zaključiti i po “antenskim linijama” sa stražnje strane, ispod drugog “ink” ekrana, onog pomoćnog stražnjeg. Zgodno je što i taj ekran ima svoje Android navigacijske tipke, ispod ekrana je logo kompanije (Yota).

Ispod glavnog ekrana vidljiva je Home tipka, a koja u sebi skriva i čitač otiska prsta. Straga vidimo i kameru s dvotonskom LED bljeskalicom. Uglavnom, vrlo brzo ga očekujemo i u prodaji. Kada je premijerno predstavljen na rusko-kineskom eventu u kineskom gradu Harbin (blizu Vladivostoka) već tada je najavljeno kako će 64 GB inačica koštati 350$, a model s 128 GB koštat će 400$.

YotaPhone 3 se u prodaji očekuje krajem rujna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.