Yotaphone 3 bi se mogao pojaviti u prodaji ovog ljeta?

Fotografija članka: Yotaphone 3 bi se mogao pojaviti u prodaji ovog ljeta?

Novi bi Yotaphone 3 trebao ponovo imati dva ekrana, sprijeda i straga, a najnovije informacije govore kako bi se mogao pojaviti u prodaji tijekom ljeta.

Oglas

Ovaj se naslovni teaser upravo pojavio na službenim stranicama tako da se valjda konačno bliži vrijeme izlaska novog Yotaphone 3 smartfona. No, za razliku od nekih drugih pametnih telefona, priča o izlasku ovog uređaja se neočekivano protegnula.

Prve najave o izlasku ovog smartfona datiraju još s kraja 2014. godine, o čemu smo i najavili kako će se u prodaji pojaviti za godinu i pol dana. Kasnije se pojavila informacija kako će se pojaviti dva modela “trojke”, a posljednja je govorila o tome kako će novi Yotaphone 3, smartfon ruske startup kompanije, proizvoditi kineski ZTE.

Tim najavama smartfon se trebao u prodaji pojaviti polovicom 2016. godine, no to se nije dogodilo. Hoće li se onda pojaviti polovicom 2017. godine? Ako je vjerovati najavnom teaseru sa službenih stranica, vrlo moguće.

O hardverskim karakteristikama za sada ni traga ni glasa. Ono što se sjećamo prva dva modela je kako su bili smartfoni srednje klase, ali cijena im je bila paprena, upravo zbog dva ekrana – prednji standardni, dok je stražnji bio Ink (na stražnjem dijelu kućišta.

Yotaphone 3 će, ako se pojavit, biti definitivno zanimljiv smartfon tako da i na neki način priželjkujemo njegov izlazak jer će donijeti osvježenje u ponudi pametnih telefona na globalnom tržištu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.