XPX Life 7 je novi modularni tablet skromnih specifikacija, ali i cijene

Fotografija članka: XPX Life 7 je novi modularni tablet skromnih specifikacija, ali i cijene

Što znači modularni? U ovom slučaju se to odnosi na mogućnost sastavljanja dijelova za tablete po želji. Upravo je takav novi XPX Life 7, kojeg možete sastaviti prema svojim potrebama.

Oglas

Svi ste čuli za Project Ara, ali i neke druge zanimljive uređaje koji su dizajnirani tako da ih možete sami sastavljati – odabrati željeni procesor, kamere, količinu radne i interne memorije. Dosta smo pisali o takvim uređajima, a koje možete pronaći na našem portalu na .

I evo, pojavio se novi. Prepoznat ćete ga pod nazivom XPX Life 7, a radi se o modularnom tabletu. Ovaj način sastavljanja uređaja nije novi. I sami znate kako na tom principu već godinama funkcioniraju stolna računala koja možete sastaviti kako želite, a dosta toga možete odabrati i u prijenosnim računalima.

Ovaj tablet ima više osnovnu konfiguraciju i vrlo povoljnu cijenu, tako kažu. Ekran je 7 inčni i rezolucije od 1024 x 600 točaka, a podržava Wi-Fi, Bluetooth i ima 3G (ima SIM utor), kao i HDMI i miniUSb ulaze/izlaze, te radi na 4-jezgrenom neimenovanom Cortex-A7 procesoru na 1,5  GHz (vjerojatno MediaTek).

Također možete i odabrati snagu baterije, kao i kamere, prednju i stražnju (sve do 13 MP). Zanimljivo je kako se 3G modul može zamijeniti s 4G modulom, a kažu kako će se moći ugraditi i 5G… valjda kada se pojavi.

Kažu kako će se XPX Life 7 modularni tablet prodavati po cijeni od 279$ uz 2-godišnju garanciju. Za sada će biti samo dostupan u Latinskoj Americi, dok Europa i Sjeverna Amerika trenutno nisu u “dometu”…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.