Xplore Technologies Bobcat tablet na Windows 8.1 i malo deblji: 21 mm

Fotografija članka: Xplore Technologies Bobcat tablet na Windows 8.1 i malo deblji: 21 mm

Kada govorimo o svakodnevnom masovnom tržištu, ovaj vam tablet ne treba. Ali ako ste u građevini ili ako hoćete – ekstremnim radnim uvjetima, onda će vam trebati Xplore Technologies Bobcat.

Oglas

Bez obzira na svoje gabarite koji su izvan svih “normalnih” kriterija, Xplore Technologies Bobcat je i dalje najlakši robusni tablet na svijetu. U stvari, samo pogledajte na slikama niže kako izgleda i sve će vam biti jasno. Namijenjen je za rad u ekstremnim radnim uvjetima, visokim i niskim temperaturama, radu na gradilištu, na cesti, za vojne potrebe odnosno općenito na otvorenom, a ne u uredu.

Kako bi upotpunio svoju poslovnu funkciju, robusni Xplore Technologies Bobcat tablet radi na Windows 8.1 operativnom sustavu (možete odabrati i Windows 7 Pro), a sve je upakirano u izuzetno izdržljivo kućište koje je za ovakav model vrlo tanko – samo 21,8 milimetara. Istina, i nešto je teži, ali to su zanemarive brojke za terenske radnike, samo 1,088 grama.

Xplore Technologies Bobcat tablet na Windows 8.1

Jasno, Xplore Technologies Bobcat tablet je napravljen u skladu s najstrožim vojnim standardima, tako da se može pohvaliti MIL-STD-810G certifikatom. Primjerice, možete ga ispustiti s 1,5 metara visine i neće se uopće oštetiti, radit će i dalje kao da se ništa nije dogodilo. Naravno, podrazumijeva se kako će izdržati i vibracije.

Xplore Technologies Bobcat tablet ima 10,1 inčni HD ekran rezolucije 1366×768 točaka (omjer 4:3), a radi na Intel “Bay Trail” procesoru na 1,9 GHz, ima 4 GB RAM, SSD disk od 128 GB i bateriju koja će izdržati cijelo radno vrijeme od 8 sati. Ugrađena su 2x USB 3.0 ulaza, microHDMI video izlaz, te mrežni Ethernet ulaz, a tu su i standardni microSD čitač memorijskih kartica, microSIM ulaz za povezivanje sa Internetom, te dvije kamere – prednja je HD (720p), a stražnja od 5 MP.

Kada govorimo o radnim uvjetima, Xplore Technologies Bobcat tablet će besprijeko rno raditi na temperaturama od -20 do +50 stupnjeva Celzija, a IP65 certifikat osigurava zaštitu od prašine i vode, tako da možete primjerice raditi vani i po kišnom vremenu do čak četiri sata.

Naravno, ovu ćete “ljepotu” morati i posebno platiti, ipak je Xplore Technologies Bobcat poseban tablet. Cijena mu je 2.199$. Više detalja potražite na .

Xplore Technologies Bobcat tablet na Windows 8.1

Xplore Technologies Bobcat tablet na Windows 8.1

Xplore Technologies Bobcat tablet na Windows 8.1

Xplore Technologies Bobcat tablet na Windows 8.1

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.