Sony Xperia XZ Premium – otkutijavanje i prvi susret

Fotografija članka: Sony Xperia XZ Premium – otkutijavanje i prvi susret

U redakciju je stigao novi Premium brat Sonyjeve Xperie XZ, pročitajte što se sve nalazi u kutiji i kakvi su prvi dojmovi.

Oglas

Kutija je bijela, kartonska, tipična za Xperije iz linije X. U njoj se nalazi uređaj, dakle Xperia XZ Premium. A tu su još kratka uputstva za korištenje i punjač. Radi se o standardnom 5V, 1.5A punjaču odnosno nije za brzo punjenje i  dolazi uz USB Type-C kabel. Postoji i mjesto za slušalice koje vjerojatno dolaze sa prodajnim primjercima.

Sony Xperia XZ Premium mjeri 156 x 77 x 7,9 mm, odnosno je nešto veći od . Zaslon ima 5,46″, ali već na prvu se vidi da ima više “mesa” oko ekrana. I čim je primimo u ruku osjetimo 195 g koliko teži, no masa je dobro raspoređena i imate osjećaj kvalitete i čvrste izrade.

Ono što me na prvu oduševilo je svakako boja uređaja – takozvani Luminous Chrome. Boja kroma je toliko reflektirajuća da izgleda kao ogledalo sa svih strana i to mu stvarno daje “Wow efekt.” A čim sam ga upalio vidi se da je riječ o kvalitetnom zaslonu, ali o tome više u punoj recenziji koja slijedi kad detaljno isprobamo uređaj.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.