Xperia Lounge, ekskluzivni sadržaji za korisnike Sony Mobile smartphonea

Fotografija članka: Xperia Lounge, ekskluzivni sadržaji za korisnike Sony Mobile smartphonea

Sony Mobile je najavio lansiranje beta verzije Xperia Lounge, nove platforme putem koje će biti moguće pristupiti posebnim sadržajima i ekskluzivnim aplikacijama namijenjene isključivo Sony smartphone korisnicima.

Oglas

Sadržaj koji će biti predstavljen se odnosi na glazbu, sport, filmove i igre, a najbolja stvar je da neće imati poznatih lokacijskih ograničenja. Korisnici će se moći natjecati za ulaznice namijenjene koncertima (turneje švedskog House Mafie), kino ulaznice ili sportske događaje poput FIFA događaja. Uz sve navedeno, neki koncerti će se prenositi uživo, bit će moguće zaviriti iza kulisa, vidjeti ekskluzivne filmske isječke, pa čak i susresti se sa zvijezdama. Sadržaj će se lako moći prilagoditi željama korisnika.


Xperia Lounge aplikacija je dizajniran za bilo koji Android uređaj, ali samo korisnici Xperia smartphone će imati pristup svim VIP zabavnim sadržajima i streamingu za mobitele. Xperia Lounge platforma će biti dostupna u 11 jezika. Preuzimanje Beta Lounge Xperia   (zahtijeva Android 2.2)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.