XOO Belt – remen koji može napuniti vaš smartfon

Fotografija članka: XOO Belt – remen koji može napuniti vaš smartfon

Remeni su zapravo poprilično dosadni, ali bez njih preširoke hlače našle bi se u taj tren oko naših nožnih zglobova, što nije poželjno, pogotovo ako ste usred razgovora za posao ili baš održavate važan govor.

Oglas

Nifty je startup kompanija sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja je vrlo blizu cilja da udahne novi „život“ u pojas koji stavljamo oko struka. Osmislili su inovativni dizajn remena koji sadržava tehnologiju za punjenje baterije smartfona te nudi dijelu populacije koji nosi hlače sa remenom oko struka novi način da svoje mobilne uređaje imaju uvijek napunjene dok „lunjaju“ uokolo. XOO Belt (izgovara se „zoo“) je nosiva tehnologija koju ćete zaista htjeti nositi – pogotovo ako vam se često događa da nestane snage u vašoj bateriji, a niste ju u mogućnosti negdje napuniti.

Budući da je „omotan“ oko vašeg tijela omogućava vam jednu stvar manje za nošenje kada izlazite van iz kuće. XOO Belt izgleda poput uobičajenog remena, a unutar njega nalazi se punjač kapaciteta 2.100 mAh koji može napuniti praktički bilo koji uređaj. Dizajniran sa novom vrstom litijske polimerne fleksibilne baterije ovaj remen je prema navodima kompanije siguran, izdržljiv i otporan na različite vremenske uvjete. Fleksibilni dio baterije nalazi se u pojasu remena , a ostatak je sakriven u kopči. Žica za punjenje proteže se unutrašnjom stranom remena sa magnetizmom koji ju drži na jednom mjestu dok punjač nije u upotrebi.
nifty-xoo-belt-0Remen možete napuniti na isti način na koji punite i svoj smartfon, a pet diskretno postavljenih LED lampica na kopči pokazuju stanje baterije. Prema tvrdnjama Nifty kompanije ovaj će remen u potpunosti napuniti primjerice potpuno prazan iPhone 6 za otprilike 2.5 sata. Nifty će ovaj remen prodavati u srpnju slijedeće godine, a cijena će mu biti 155 USD.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.