Xolo Win prvi kompanijin Windows tablet s 10,1″ ekranom i AMD procesorom

Fotografija članka: Xolo Win prvi kompanijin Windows tablet s 10,1″ ekranom i AMD procesorom

Krajem prošlog tjedna indijska kompanija Xolo je predstavila svoj prvi Windows 8.1 tablet kojeg su jednostavno nazvali – Xolo Win.

Oglas

Novi se Xolo Win tablet može pohvaliti IPS ekranom od 10,1 i HD rezolucijom od 1366×768 točaka. Zanimljivo je kako radi na novom 2-jezgrenom AMD A4-1200 procesoru na 1.0 GHz, inače pripadniku “Temash” obitelji procesora.

Od ostalih tehnikalija vrijedno je izdvojiti integriranu AMD Radeon 8180 grafiku, 2 GB RAM-a, 32 GB prostora za pohranu podataka prširivo preko microSD ulaza, re dvije kamere od 1 MP (prednja) i 2 MP (stražnja). S vanjskim se svijetom povezuje preko bežičnih Wi-Fi i Bluetooth veza, kao i preko microHDMI microUSB 2.0 ulaza. Xolo Win tablet je tanak 12 milimetara i težak 750 grama, dok bi baterija trebala izdržati i do 6 sati rada. Kućište je od aluminija.

Inače, u paketu s Xolo Win tabletom dobit ćete i Office On the Go koji uključuje Microsoft Office Home and Student 2013.

Xolo Win tablet je službeno predstavljen i prodavat će se po cijeni od samo 340$.

Xolo Win prvi kompanijin Windows tablet s 10,1" ekranom i AMD procesorom

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.