XOLO Play Tab 7.0 jeftini gamerski tablet s Tegra 3 platformom

Fotografija članka: XOLO Play Tab 7.0 jeftini gamerski tablet s Tegra 3 platformom

XOLO je tvrtka koja dolazi iz Indije, a napravili su vrlo jeftini gamerski tablet, model XOLO Play Tab 7.0, a koji radi na još uvijek popularnoj Tegra 3 platformi.

Oglas

XOLO Play Tab 7.0 tablet ima, kao što to i njegov naziv sugerira, 7 inčni ekran rezolucije 1200×800 točaka. Radi na popularnoj 4-jezgrenoj Tegra 3 platformi na 1,2 GHz, kao i primjerice originalni Nexus 7 tablet. Ugrađeno je 1 GB RAM-a, 8 GB za pohranu podataka proširivo preko microSD ulaza.

Baterija bi trebala zadovoljiti i žešće igrače, ima 4000 mAh, a tablet ima i prednju kameru od 2 MP, no nema stražnje kamere. Instaliran je Android 4.1 operativni sustav. Sam je dizajn prilično jednostavan, iako se sa stražnje strane nalaze „crtkarije“ koje vam nameću ideju kako se radi o tabletu koji je u prvom redu namijenjen gamerskoj populaciji, a i ponešto je „aerodinamičniji“, ako to tako možemo nazvati.

Ono što je također zgodno je da su na XOLO Play Tab 7.0 tabletu ugrađena i dva zvučnika. Inače, redovna prodajna cijena mu je 243$, iako ga je nekoliko online shopova prodavalo za samo 213$, no rasprodaje se brzinom svjetlosti… :)

XOLO Play Tab 7.0 jeftini gamerski tablet s Tegra 3 platformom

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.