Xinorbis 5.0 – alat za analizu sadržaja tvrdih diskova

Fotografija članka: Xinorbis 5.0 – alat za analizu sadržaja tvrdih diskova

 Xinorbis pruža korisnicima najtočnije i aktualne informacije o sadržaju lokalnih diskova i mrežnih resursa, predstavljajući sve u različitim grafovima, tablicama i strukturi stabla.  U postavkama rasporeda datoteke se mogu sortirati po tipu, veličini, vlasniku, datumu izrade ili drugim osobinama. Tako korisnik može u bilo koje vrijeme saznati koja vrsta datoteka zauzima najviše prostora.

Folder Povijest značajka omogućuje usporedbu sadržaja mape ili pogona u različitim vremenskim razdobljima. Posebno treba naglasiti ugrađenu funkciju pretraživanja duplikata datoteka, te odlično pretraživanje sa sposobnošću spašavanja rezultata pretraživanja u zasebne datoteke ili međumemoriju. Taj uslužni program također može koristiti za generiranje detaljnih izvještaja koji se mogu izvesti u uobičajene formate HTML, ASCII ili XML za pohranu i naknadne analize. 

Programeri tvrde da Xinorbis 5.0 se razlikuje od prethodnih inačica proizvoda u znatno povećanoj produktivnosti.  Softver je dostupan u inačici za instalaciju na tvrdi disk i ZIP-arhiv što dozvoljava pokretanje programa s prijenosnog diska ili USB-a.

Proizvod radi s operacijskim sustavima Windows i Vista 9x/ME/2K/NT/XP. Novija inačica Xinorbis 5.0 je dostupna za besplatno preuzimanje od proizvođača na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.