Xiaomi Yi International Version (EU Edition) na akciji na Geekbuyingu

Fotografija članka: Xiaomi Yi International Version (EU Edition) na akciji na Geekbuyingu

Ako ste poželjeli imati odličnu akcijsku kameru za vrlo malo novca, tada vam možemo preporučiti novu međunarodnu inačicu Xiaomi Yi kamere, punog naziva Xiaomi Yi International Version (EU Edition).

Oglas

Ova se kamera nalazi na akciji na , a kažu kako se osjetno razlikuje od kineske inačice. Razlikuju se u softverskoj podršci s kojom možete imati problema ako imate kinesku inačicu kamere.

Do sada niste imali izbora, postojala je samo kineska inačica kamere. No, nedavno se pojavila ona međunarodna inačica Xiaomi Yi kamere, odnosno njih dvije – US za američko i EU za europsko tržište. Obje kamere dolaze u crnoj i bijeloj boji, vama na izbor.

Kako ćete prepoznati europsku od kineske inačice kamere? Po kutiji koja je crvene boje, a kada je pokrenete po samoj aplikaciji, podršci i nadogradnji. Naravno, i po jeziku.

Svi dijelovi u paketu europske inačice Xiaomi Yi kamere prilagođena je europskom tržištu, kao što su upute, priključak za struju, CE europskom certifikatu  i slično. Isto vrijedi i za spajanje na mobilnu aplikaciju, bilo ja Android ili iOS pametni telefon ili tablet. Razlika je i u ugrađenoj bateriji – kineska kamera ima bateriju od 960 mAh (Panasonic), a Xiaomi Yi International Version (EU Edition) ima bateriju od 990 mAh (Sony) i kažu kako podržava brzo punjenje.

Što se tiče hardverskih karakteristika, samo ćemo vas podsjetiti kako Xiaomi Yi kamera radi na Ambarella A7 LS procesoru, te ima kameru od 16 MP sa Sonyjevim senzorom, te otvorom blende od f/2.8. Podržava Bluetooth 4.0, kao i H.264 kodek, a snima u popularnom MP4 video formatu (PAL, NTSC) u maksimalnoj rezoluciji od 1080p@60fps. Inače podržava microSD kartice do 64GB, preporučujemo Class 10 ili bolju. Inače, kamera je dimenzija 60,4 x 42 x 1,2 milimetara, te je teška tek 72 grama.

Kao što smo već rekli, europska i ona prava inačica Xiaomi Yi kamere, ili dužeg naziva Xiaomi Yi International Version (EU Edition) nalazi se na akcijskoj prodaji na po vrlo popularnoj cijeni od 79,99$. Akcija traje do 7. travnja, tako da imate dovoljno vremena. Sve dodatne detalje potražite i kupovinu objavite na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.