Xiaomi Xiaoyi kvalitetna i cjenovno povoljnija auto kamera na Cafago webshopu

Fotografija članka: Xiaomi Xiaoyi kvalitetna i cjenovno povoljnija auto kamera na Cafago webshopu

Auto kamere su sve češći dodatak u automobilima. Jedan od ponajboljih i cjenovno povoljnih kamera na tržištu svakako je i Xiaomi Xiaoyi (Dinamic Version) kamera koju smo pronašli na promotivnoj prodaji na Cafago webshopu.

Oglas

Auto kamere su vrlo slične akcijskim kamerama. Montirate ih u unutrašnjosti vaših automobila, a mogu konstantno snimati promet i npr. pomoći vam ukoliko dođe do neke prometne nesreće. U nekim zemljama kao što je Rusija u velikom broju automobila pronaći ćete auto kamere. Xiaomi Xiaoyi auto kameru smo pronašli na promotivnoj prodaji na po sniženoj cijeni, a cijena može biti još niža ako upišete kuponski kod koji ćete pronaći na kraju članka.

Osim što može snimati po danu idealna je i za snimanje u noćnim uvjetima (Night Vision) najviše zahvaljujući vrlo osjetljivom senzoru i otvoru blende od čak f/1.9. Kamera može snimati u FHD rezoluciji od 1920 x 1080 točaka i 30 sličica u sekundi te u H.265 video kodiranju i MP4 formatu, što je i više nego dovoljno za kamere ovog tipa.

Sam sadržaj možete pratiti preko HD LCD ekrana od 2,7 inča koji se nalazi sa stražnje strane. Naravno, kamera podržava Wi-Fi, a možete ga povezati i s Android i iOS uređajima. Dizajn je klasičan kockasti, a zgodno je i što je otporna na različite vremenske uvjete, otporna je protiv vatre i vrlo je stabilna i pouzdana.

U paketu s kamerom dolazi i nosač, kao i auto punjač koji možete spojiti u automobilu kada baterija oslabi. Inače, kamera može snimati u širokom kutu od 165 stupnjeva, kućište je napravljeno od plastike, a dolazi u crnoj boji. Inače je dimenzija od samo 74 x 52,4 x 19,4 milimetara te je teška samo 74 grama. Video sadržaje i fotografije snima na microSD memorijsku karticu do 64 GB.

Ova zanimljiva i praktična Xiaomi Xiaoyi putna auto kamera nalazi se na promotivnoj prodaji na po promotivno sniženoj cijeni od samo 54,73$, no ako upišete kuponski kod “JPAV05” cijena će se spustiti za čak 30-ak posto (15,74$) na samo . Kuponski kod vrijedi do kraja ovog mjeseca (31. siječnja) tako da imate vremena sve detaljno pregledati prije kupovine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.