Xiaomi Xiaoyi inteligentna putna auto kamera po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Fotografija članka: Xiaomi Xiaoyi inteligentna putna auto kamera po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Sve češće u prometu vidimo automobile koji imaju ugrađene auto kamere koje snimaju promet, kao što to može inteligentna Xiaomi Xiaoyi kamera, a koja vam itekako može pomoći. Ne morate niti pitati imamo li kuponski kod, naravno da ga imamo, itekakav :)

Oglas

Sve su veće prometne gužve na cestama, vjerojatnost prometnih nezgoda raste, u tome vam može pomoći i inteligentna Xiaomi Xiaoyi auto kamera, koja sve više postaje i svakodnevna potreba. Pronašli smo je po sniženoj cijeni na , a pronašli smo i kuponski kod.

Auto kamera kao što je Xiaomi Xiaoyi je vrlo korisna u vašem svakodnevnom životu i ima vrlo široku primjenu. Njena je osnovna funkcija snimanje prometa dok se vozite, no može poslužiti i kao nadzorna kamera, za snimanje utrka (ako ste trkač). Nije to sve, kamera ima brojne zanimljivije i korisnije funkcije.

Jeste li ikad čuli za izraz “cash for crash”? U mnogim zemljama auto kamera je praktički sastavni dio svakog automobila, upravo zbog brojnih i nerijetko neobjašnjivih i namjerno izazvanih prometnih nezgoda, a kako bi se izvlačio novac od osiguranja. Ili to možemo pogledati s druge strane – snimke s kamere mogu pomoći u rasvjetljivanju krivaca u prometnim nezgodama, tako da sudski procesi traju puno kraće.

Naravno, u svemu vam tome može pomoći Xiaomi Xiaoyi kamera nove generacije, a koja ima i neke dodatne mogućnosti koje će vam olakšati vožnju i praćenje prometa. Za početak treba spomenuti kako ima ugrađen ADAS (Advanced Driver-Assistance Systems), a to je neka vrsta inteligentnog sigurnosnog podsjetnika koji prati situaciju u prometu, uočava objekte i upozorava vas ukoliko je vaša brzina vožnje neprilagođena trenutnoj situaciji.

Kamera je širokokutna te prati i snima promet u punih 165° stupnjeva, a zahvaljujući 13 MP kameri snima FHD video u 1920 x 1080 točaka i u 60 sličica u sekundi, što je i više nego dovoljno za ove potrebe. Kamera ima leću iz 6 dijelova te odličan otvor blende od f/1.8 tako da će odlično moći snimati i promet po noći. Isto tako, snimljene video zapise lako možete prenijeti na računalo, ali i na Android i iOS uređaje.

Sam vanjski izgled je vrlo jednostavan i lako se montira, a u kompletu ćete dobiti i “suction cup” odnosno nosač s kojim kameru spajate/zalijepite na staklo. Isto tako, kamera je otporna na vodu i vatru. Snimljeni sadržaj možete pratiti preko 2,7 inčnog ekrana koji se nalazi na pozadini kamere, a preko njega možete i podešavati postavke.

Nova se Xiaomi Xiaoyi inteligentna putna auto kamera prodaje na po cijeni od 54,45$, što je vrlo privlačna cijena za ugodniju i sigurniju vožnju u automobilima. Može i jeftinije za čak trećinu ukoliko u polje za kuponski kod upišete “ALPA3566G” cijena će se spustiti na samo 37,.99$! Sve dodatne detalje potražite i kupovinu obavite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.