Xiaomi Xiaoyi dinamička auto kamera jeftinija uz kuponski kod na Cafago webshopu

Fotografija članka: Xiaomi Xiaoyi dinamička auto kamera jeftinija uz kuponski kod na Cafago webshopu

Radi se o inteligentnoj putnoj kameri koja snima promet u FHD video rezoluciji, s noćnim modom i vrlo je jednostavna za korištenje. Pronašli smo je po sniženoj cijeni na Cafago webshopu, kao i kuponski kod.

Oglas

Ova Xiaomi Xiaoyi putna kameta vrlo korisna i praktična, a snimajući promet koji se odvija ispred vas može imati višestruku primjenu. Također može poslužiti i kao nadzorna kamera, za snimanje utrka i još puno toga. Ova kamera ima brojne zanimljivije i korisnije funkcije, a pronašli smo je po sniženoj cijeni na .

Ovakve se putne inteligentne kamere sve češće koriste u automobilima. Naime, sve su veće prometne gužve na cestama, vjerojatnost prometnih nezgoda raste, u tome vam može pomoći i inteligentna Xiaomi Xiaoyi auto kamera, koja sve više postaje i svakodnevna potreba.

Vjerojatno ste već čuli za izraz “cash for crash”. U mnogim zemljama auto kamera je praktički sastavni dio svakog automobila, upravo zbog brojnih i nerijetko neobjašnjivih i namjerno izazvanih prometnih nezgoda, a kako bi se izvlačio novac od osiguranja. Ili to možemo pogledati s druge strane – snimke s kamere mogu pomoći u rasvjetljivanju krivaca u prometnim nezgodama, tako da sudski procesi traju puno kraće.

Naravno, u svemu vam tome može pomoći Xiaomi Xiaoyi kamera nove generacije, a koja ima i neke dodatne mogućnosti koje će vam olakšati vožnju i praćenje prometa. Za početak treba spomenuti kako ima ugrađen ADAS (Advanced Driver-Assistance Systems), a to je neka vrsta inteligentnog sigurnosnog podsjetnika koji prati situaciju u prometu, uočava objekte i upozorava vas ukoliko je vaša brzina vožnje neprilagođena trenutnoj situaciji.

Kamera je širokokutna te prati i snima promet u punih 165° stupnjeva, a zahvaljujući 13 MP kameri snima FHD video u 1920 x 1080 točaka i u 60 sličica u sekundi (1080p@60fps), što je i više nego dovoljno za ove potrebe. Kamera ima leću iz 6 dijelova te odličan otvor blende od f/1.8 tako da će odlično moći snimati i promet po noći. Isto tako kamera podržava i bežičnu Wi-Fi vezu tako da snimljene video zapise lako možete prenijeti na računalo, ali i na Android i iOS uređaje.

Sam vanjski izgled je vrlo jednostavan i lako se montira, a u kompletu ćete dobiti i takozvani 3D mount pomoću kojeg ćete montirati kameru u automobilu. Isto tako, kamera je otporna na vodu i vatru. Snimljeni sadržaj možete pratiti preko 2,7 inčnog TFT LCD ekrana omjera 16:9, a koji se nalazi na pozadini kamere i na kojem možete i podešavati postavke kamere.

Nova se Xiaomi Xiaoyi Vehicle Data Recorder Camera odnosno inteligentna putna auto kamera prodaje na po cijeni od 46,01$, što je vrlo privlačna cijena za ugodniju i sigurniju vožnju u automobilima, no ako u polje za kuponski kod upišete “AGPAV05” cijena će se spustiti na samo 40$. Sve dodatne detalje potražite i kupovinu obavite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.