Xiaomi XiaoFang Smart IP sigurnosna kućna kamera vrlo povoljno na Cafago webshopu

Fotografija članka: Xiaomi XiaoFang Smart IP sigurnosna kućna kamera vrlo povoljno na Cafago webshopu

Xiaomi XiaoFang Smart IP Security Home Camera odnosno kućna sigurnosna kamera ima vrlo široku primjenu, a cjenovno je prihvatljiva svima. Pronašli smo je po osjetno sniženoj cijeni na Cafago webshopu, a imamo i kuponski kod.

Oglas

Koliko puta ste se ulovili u trenutku kada se nalazite u kuhinji i kuhate ili ste toliko umorni i ne možete stalno paziti što radi vaša beba u kolijevci? Ili ste pak na poslu a zanima vas što radi vaš kućni ljubimac? U tome vam može pomoći Xiaomi XiaoFang inteligentna kućna koju smo pronašli po sniženoj cijeni na .

Ova je kamera vrlo mala i kompaktna tako da je možete smjestiti bilo gdje u svom domu. Kada već spominjemo dimenzije, one su 50 x 50 x 56 milimetara, te je teška tek 100 grama. No, neka vas ne zavaraju njene male dimenzije jer je vrlo moćna i može snimiti kvalitetnu sliku. Zahvaljujući magnetskom postolju možete je postaviti i na bilo koju metalnu površinu kao što je i frižider. Isto tako, zahvaljujući postolju kamera se može okretati u svim smjerovima što može biti jako korisno.

Rezolucija kamere je FHD odnosno 1920 x 1080 točaka, te ima široki kut od 110 stupnjeva i otvor blende od f/2.0 tako da ćete imati odličan prikaz svega i u slabije osvijetljenom prostoru. Vrlo je jednostavno možete povezati preko Wi-Fi veze sa svojim pametnim telefonom (Android, iOS) i u drugoj prostoriji ali i s udaljene lokacije pratiti što se događa u vašem domu. Za to ćete instalirati posebnu aplikaciju.

Inače se kamera napaja s 5V/1A, a podržava microSD kartice na koje možete snimiti željene sadržaje. Inače ima i noćni mod koji funkcionira do udaljenosti od 9 metara. Zgodno je što ima i zvučnik (dvosmjerno) tako da npr. možete komunicirati sa svojim kućnim ljubimcem. Samo aktiviranje i povezivanje kamere je vrlo jednostavno, cijeli postupak traje vrlo kratko. Isto tako, ukoliko imate dvije ovakve kamere, možete pokriti još širi kut od 180 stupnjeva i tako pokriti cijelu prostoriju.

Novu XiaoMi XiaoFang Smart IP sigurnosnu kameru za dom smo pronašlil na po sniženoj cijeni od 31,19$. Naravno, pronašli smo i kuponski kod koji će prepoloviti ovu ionako sniženu cijenu – sve što treba je u polje za kuponski kod upisati “ALPAC002” i cijena će se spustiti na smiješnih . Ovu priliku se svakako isplati iskoristiti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.