Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds – trebate odlične slušalice?

Fotografija članka: Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds – trebate odlične slušalice?

Osim što daju vrhunski zvuk, nove Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds bežične slušalice su i vodootporne. Pronašli smo ih po trenutno sniženoj cijeni.

Oglas

Ako vodite aktivan život, volite vježbati i slušati glazbu, ili pak samo uživati u vašim omiljenim pjesmama, trebat će vam i kvalitetne slušalice. Ove nove koje dolaze iz Xiaomijeve radionice su sigurno vrijedne vaše pažnje, jer će vam pružiti vrhunski glazbeni užitak za relativno malo novca.

Ova kineska kompanija već odavno ne proizvodi samo pametne telefone, nego su se prebacili i na brojne druge uređaje kao što su roboti čistači, pročišćivači zraka, pa tako imaju i zanimljivu ponudu u kategoriji bežičnih Bluetooth slušalica. Za ove smo rekli i kako su vodootporne u skladu s IPX4 certifikatom. To znači da ih možete poprskati vodom, koristiti po kiši ili ako se znojite – to neće imati utjecaja na njih.

Osim ugrađene Bluetooth 4.1 tehnologije podržava i A2DP što znači da ih možete upariti istovremeno s dva uređaja. Sam dizajn je odličan, moderan i ergonomski, tako da će se idealno smjestiti u vašem uhu. Nećete ih niti osjetiti jer su teške tek 17,8 grama.

U kompaniji tvrde kako će baterija u slušalicama od 110 mAh izdržati i do 7 sati rada. Inače funkcioniraju praktički u svim temperaturnim uvjetima, od -20 do +70 stupnjeva Celzija.

I ono najzanimljivije – Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds bežične slušalice možete do kraja tjenda kupiti po sniženoj cijeni od samo 31,99$ (dok smo ovo pisali), a po toj smo ih cijeni pronašli na , a gdje možete saznati i informaciju više.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.