Xiaomi Wi-Fi Amplifier – praktično pojačalo bežičnog signala jeftinije na TomTopu

Fotografija članka: Xiaomi Wi-Fi Amplifier – praktično pojačalo bežičnog signala jeftinije na TomTopu

Originalno Wi-Fi pojačalo koje dolazi u obliku “sticka”, malih je dimenzija i ekstremno male cijene. Xiaomi Wi-Fi Amplifier je nešto što praktički treba svima, a pronašli smo ga po sniženoj cijeni na TomTopu.

Oglas

Zbogom Wi-Fi “mrtve zone”! Ovo pojačalo će riješiti brojne probleme vašeg Wi-Fi rutera koji vrlo vjerojatno ima vrlo slab signal i pokriva samo jedan dio vašeg doma ili poslovnog prostora. Da stvar bude gora, bežični signal ćete vrlo teško uloviti izvan prostorije gdje se nalazi Wi-Fi ruter koji nerijetko stavljamo u neke kutove i skrivena mjesta ne razmišljajući o dometu signala. Ovaj vrlo korisni dodatak vašoj kućnoj mreži pronašli smo na promotivnoj prodaji na .

Za početak svakako treba reći kako je originalni Xiaomi Wi-Fi Amplifier cjenovno pristupačan svima. Za tek nekoliko desetaka kuna možete riješiti sve svoje probleme s bežičnim povezivanjem jer će vam odaj uređaj pružiti upravo onu slobodu koju ste priželjkivali, a to je imati jaki Wi-FI signal na svim željenim lokacijama. Što se tiče brzina prijenosa podataka, podržane su do 150 Mbps što je i više nego dovoljno za ugodno surfanje više korisnika ili spajanje više uređaja.

Sviđaju nam se i njegove dimenzije koje su tek nešto veće od običnog USB sticka – veličine je 120 x 28 x 8 milimetara i težak je tek 23,6 grama. Ne treba posebno spominjati kako je lako prenosiv, možete ga uvijek imati sa sobom. Isto tako, zgodno je i što ga možete rotirati u čak 180° i tako ga postaviti gdje i kako želite.

Još su nam dvije zanimljive činjenice upale u oko – prva je da je ovaj Xiaomi pojačivač signala kompatibilan s praktički svim poznatim ruterima koje možete pronaći na tržištu, a druga je što ga trebate samo spojiti u neki izvor struje – zidnu ili prijenosnu utičnicu, pa čak i power bank bateriju što nam se čini još i najpraktičnije.

Ovo će pojačalo povećati pokrivenost Wi-Fi signalom u vašem domu, poslovnom ili nekom drugom prostoru tako da će pokriti i ona mjesta (mrtve točke) gdje nije bilo Wi-Fi signala zbog raznih prepreka (zid, namještaj,…). Samo uparivanje je vrlo jednostavno i napravit ćete ga u samo dva koraka. Praktičan i lako prenosiv, jeftin i koristan, tako bismo mogli opisati ovo pojačalo bežičnog signala.

Slobodno možemo reći kako je originalni Xiaomi Wi-Fi Amplifier pojačalo koje će dobro doći baš svima. Pronašli smo ga po sniženoj cijeni na , gdje mu je cijena spuštena na samo 7,99$ (manje od 49 kuna), toliko je niska da čak i ako uzmete 3 komada cijena će im biti ispod 150 kuna tako da nećete morati platiti niti porez (PDV).

Bogatu ponudu TomTop webshopa možete uvijek pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.