Xiaomi sutra predstavlja novi povoljan tablet ili smartfon?

Fotografija članka: Xiaomi sutra predstavlja novi povoljan tablet ili smartfon?

Čini se kako je Xiaomi uvijek u toku događaja i mogli bismo reći da je kompanija koja uvijek skriva ponekog „asa u rukavu“.

Oglas

Iako je trenutno najiščekivanije moguće predstavljanje slijedećeg Xiaomijevog Mi 5 flagship smartfona na CES-u 2015. godine, ova kompanija priprema predstavljanje tajanstvenog novog uređaja već ovog utorka, 9. prosinca. Pitamo se o čemu je riječ?

Xiaomi medijima šalje pozivnice na predstavljanje koje je zanimljivog naziva – “Up In The Wind Together” („Zajedno u vjetru“). Ukoliko to shvatimo doslovno i pomalo preslobodno možemo pomisliti kako je riječ o ventilatoru? :) Ali Xiaomi ima još mnogo posla prije nego što se ozbiljnije „probije“ na tržištu kućanskih aparata, kao što je to učinio sa tržištem pametnih telefona. Sigurni smo da će Xiaomiju i to krenuti za rukom ukoliko se odluči ozbiljnije probiti i na to tržište, ali za sada nam se ipak čini kako ovdje neće biti riječ o predstavljanju ventilatora.

Prema zadnjim glasinama, to bi mogao biti nasljednik uspješnog smartfona srednje klase ili novi jeftini tablet…a možda i oboje ili nešto posve drugo!

Prema nekim glasinama možemo pretpostaviti da se ovdje radi o tabletu koji smo već ranije , a koji će imati ekran od 9.2 inča rezolucije 720p, 1 GB radne memorije i 64-bitni Qualcomm Snapdragon 410 procesor – i sve to po najboljoj cijeni na tržištu. Što god da je Xiaomi ovdje „zakuhao“ bit će predstavljeno sutra, tako da jedva čekamo rasplet ovog tajnovitog poziva za medije i otkrivanje pravog značenja koje stoji iza rečenice “Up In The Wind Together”.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.