Xiaomi Redmi serija do sada bilježi preko 100 milijuna isporuka

Fotografija članka: Xiaomi Redmi serija do sada bilježi preko 100 milijuna isporuka

Xiaomi-jeva je Redmi serija pametnih telefona postala vrlo popularna među korisnicima diljem svijeta, jer uspješno kombinira respektabilne specifikacije i solidnu kvalitetu sa niskom cijenom. Ovo je formula koja je naišla na jako dobar odaziv kupaca.

Oglas

Pitate se koliko je popularna kompanijina Redmi serija pametnih telefona među kupcima? Lei Jun je kao kompanijin glavni izvršni direktor podijelio tu informaciju prema kojoj su smartfoni iz Redmi serije do sada isporučeni u preko 100 milijuna primjeraka; da budemo precizniji ovaj broj iznosi gotovo 110 milijuna primjeraka.

Ovakvi prodajni rezultati postaju još impresivniji kada se u obzir uzme da je prvi pametni telefon iz Redmi serije predstavljen u srpnju 2013. godine.

Do sada je Xiaomi u ovoj seriji predstavio devet varijanti Redmi uređaja, a to su: Redmi, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi 3, Redmi 3S, Redmi Note/Note Prime/Note 2/Note 3, s time da nismo spomenuli da neki od njih dolaze i u Pro varijantama. Kada bi se uzeo neki prosjek, svaki Redmi uređaj je isporučen u otprilike 12 milijuna primjeraka. U svakom slučaju ovo su zaista impresivne brojke koje su svakako doprinijele visokom položaju kompanije Xiaomi u svijetu proizvođača pametnih telefona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.