Xiaomi Redmi Note 5A: otkrivene specifikacije i prodajna kutija aludiraju na premijeru?

Fotografija članka: Xiaomi Redmi Note 5A: otkrivene specifikacije i prodajna kutija aludiraju na premijeru?

Nakon što su se pojavile prve slike i informacije o Xiaomi Redmi Note 5 pametnom telefonu, sada su na Internetu osvanule i prve informacije o njegovoj vrlo vjerojatno jeftinijoj varijanti.

Oglas

Prvo pojavljivanje Xiaomi Redmi Note 5A phableta na Internetu došlo je u obliku slika prodajne kutije te nekih informacija o hardverskim specifikacijama. Prema onome što možemo vidjeti slika prodajne kutije djeluje vrlo uvjerljivo, a na kutijama je vidljiv kompanijin logo kao i naziv modela. Kako na kutiji naziv uređaja nije napisan kineskim znakovima, za pretpostaviti je da će Xiaomi Redmi Note 5A biti dostupan za kupnju i na nekim drugim tržištima izvan Kine.

Što se hardverskih specifikacija tiče, Xiaomi Redmi Note 5A će prema neslužbenim izvorima doći sa 5.5-inčnim ekranom FHD rezolucije, Qualcomm Snapdragon 625 procesorom, 4 GB RAM-a te sa 64 GB interne pohrane – što je zapravo identično kao i kod aktualnog Redmi Note 4 ili Redmi Note 4X modela.

No čini se da će se Redmi Note 5A najviše razlikovati na području kamera, jer glasine govore o dvostrukoj stražnjoj kameri sa OV12A10 (12MP) i OV13880 (13MP) senzorima, dok bi se sa prednje strane trebala naći selfie kamera sa Samsung S5K5E8 (5MP) senzorom.

Očekuje se kako će Xiaomi Redmi Note 5A biti jeftinija i slabija verzija Redmi Note 5 pametnog telefona koji će prema posljednjim informacijama biti opremljen sa Qualcomm Snapdragon 630 ili 660 procesorom te sa 3 ili 4 GB RAM-a, a više o njemu možete pročitati .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.