Xiaomi Redmi Note 5A na službenoj premijeri za dva dana

Fotografija članka: Xiaomi Redmi Note 5A na službenoj premijeri za dva dana

Službeno su potvrđene nedavne glasine koje su otkrile kako će Xiaomi Redmi Note 5A biti predstavljen na samom početku slijedećeg tjedna.

Oglas

Potvrda je došla od strane kompanije Xiaomi i to u obliku službene pozivnice za medije na kojoj je kao datum predstavljanja naveden 21. kolovoz. Kompanijin je glavni izvršni direktor čak objavio i slike ovog nadolazećeg pametnog telefona koji je certificirala i kineska regulatorna agencija TENAA.

TENAA je o ovom pametnom telefonu otkrila ponešto informacija, pa tako znamo kako će Xiaomi Redmi Note 5A imati 5.5-inčni LCD ekran 720p rezolucije te bateriju kapaciteta 3.000 mAh. U prodaji će se pojaviti u dvije varijante; pa će tako prva varijanta ovog pametnog telefona navodno doći sa Qualcomm Snapdragon 425 procesorom te sa 2 GB radne i 16 GB interne memorije, dok će druga varijanta vjerojatno doći sa Qualcomm Snapdragon 430 procesorom uparenim sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije.

I kamere će se razlikovati, pa će tako jača varijanta doći sa 16 MP stražnjom te 13 MP prednjom selfie kamerom, dok će slabiji model raspolagati sa 13 MP stražnjom i 5 MP prednjom kamerom. Očekuje se kako će se cijene kretati oko iznosa od 150 američkih dolara. Sve detalje saznajemo u ponedjeljak i ne sumnjamo da će Xiaomi Redmi Note 5A biti još jedan vrlo popularni model ove brzorastuće kineske kompanije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.