Xiaomi Redmi Note 4X u plavoj boji, ali i sa novim procesorom

Fotografija članka: Xiaomi Redmi Note 4X u plavoj boji, ali i sa novim procesorom

Ufff, ovako ćemo nestandardno započeti vijest, pitate se zašto? Naime, kineska nas je kompanija uspjela poprilično zbuniti sa zaista mnogim varijantama smartfona koji pripadaju Redmi 4 i Redmi Note 4 serijama.

Oglas

Baš kada smo pomislili da je to to, Xiaomi još nije gotov, pa je prije nekoliko dana predstavio Redmi Note 4X u privlačnoj crvenoj boji, a sada je na red došao još jedan novi član. Riječ je o Redmi Note 4X modelu u koji dolazi sa bijelim prednjim panelom te sa svijetlo plavim stražnjim panelom.

No, plava boja nije jedina novina kod ovog pametnog telefona. Xiaomi Redmi Note 4X je predstavljen u veljači ove godine kao povoljan uređaj dobrih specifikacija koji pripada kompanijinoj veoma popularnoj Redmi seriji smartfona. Kada je kompanija predstavila ovaj smartfon obećano je kako će doći i njegova high-end varijanta. Nešto kasnije kompanija je zaista predstavila tu obećanu high-end verziju Redmi Note 4X smartfona sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, međutim, umjesto Qualcomm Snapdragon 625 procesora ispod haube se našao MediaTek Helio X20.

Mnogo je korisnika ostalo razočarano tim potezom kompanije, pa je vjerojatno upravo zato Xiaomi predstavio ovu plavu varijantu Redmi Note 4X modela koji nudi ekstra količinu radne i interne memorije u odnosu na original, a uz to i željeni Qualcomm Snapdragon 625 procesor. Više o Xiaomi Redmi Note 4X modelu pročitajte u našoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.