Xiaomi Redmi Note 4X uskoro u privlačnoj crvenoj boji

Fotografija članka: Xiaomi Redmi Note 4X uskoro u privlačnoj crvenoj boji

Zasigurno se sjećate Xiaomi Redmi Note 4X pametnog telefona koji je predstavljen u veljači ove godine kao povoljan uređaj dobrih specifikacija koji pripada kompanijinoj veoma popularnoj Redmi seriji smartfona.

Oglas

U prodaji se tada našao u boji šampanjca, crnoj mat boji, srebrnoj te u ružičastoj boji. Kompanija se sada odlučila i na još jednu boju koja je sve veći hit ove godine i svi je volimo vidjeti na pametnim telefonima. Riječ je o crvenoj boji, a informacija o tome se pojavila na teaser slici objavljenoj na službenoj Weibo stranici Xiaomi Redmi serije pametnih telefona.

Još uvijek nisu poznati svi detalji o ovom crvenom modelu, kao na primjer hoće li se razlikovati od osnovne varijante ovog smartfona, zatim hoće li crvena boja biti limitirana samo za određenu memorijsku varijantu ovog uređaja, da li će se prodavati po istoj ili većoj cijeni – i još mnogo drugih nepoznanica.

Uskoro će sva ova pitanja dobiti svoje odgovore, a do tada možemo reći kako je crvena uvijek dobrodošla boja na pametnim telefonima. Moramo priznati kako se u zadnje vrijeme pojačao trend predstavljanja pametnih telefona u sve većem broju boja te se čini kako kompanije tom strategijom pokušavaju unijeti malo živosti u svoje linije smartfona.

Do sada se čini kako se ova strategija pokazala uspješnom te se sve više kompanija odlučuje na šarenije i toplije boje svojih smartfona – bili oni low ili high-end klase. Vjerujemo kako će se crvena varijanta Xiaomi Redmi Note 4X smartfona prodavati sa istim specifikacijama, a kakav nam se ovaj model pokazao na recenziji možete pročitati na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.