Xiaomi Redmi 5 na prvim slikama sa Yun OS-om?

Fotografija članka: Xiaomi Redmi 5 na prvim slikama sa Yun OS-om?

Kolovoz prošle godine bio je rezerviran za predstavljanje Redmi Note 4 pametnog telefona svima nama dobro poznate kineske kompanije Xiaomi, dok je studeni iste, 2016. godine, bio rezerviran za premijeru Redmi 4 modela.

Oglas

Prema nekim neslužbenim izvorima kompanija naveliko radi na nasljedniku gore spomenutih pametnih telefona, a tome svjedoči i par navodnih fotografija ovog misterioznog uređaja koje su procurile na Internet. Naravno ne zna se jesu li te fotografije prave, a ako kojim slučajem jesu, spekulira se kako je onda riječ o novom Xiaomi Redmi 5 pametnom telefonu ili barem jednom od njegovih varijanti.

Prema izvoru ovih informacija navedeni smartfon dolazi sa plastičnim kućištem te radi na Yun OS korisničkom sučelju. Navodno ga pokreće ARM procesor čije jezgre rade na taktu od 2 GHz. Svakako vrijedi još jednom spomenuti kako se ovdje samo nagađa da bi mogla biti riječ o najnovijem pripadniku kompanijine povoljne Redmi serije koji bi se trebao zvati Xiaomi Redmi 5, no to isto tako može biti i bilo koji drugi kompanijin nadolazeći smartfon.

Prema dostupnoj slici vidimo da prikazani smartfon nema senzor otiska prsta, pa stoga zaključujemo da je riječ o low-end klasi pametnog telefona, dok Yun OS znači da bi ovaj smartfon mogao biti dostupan samo na kineskom tržištu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.