Xiaomi Redmi 5 i Redmi 5 Plus – tako slični, a ipak drugačiji, detaljno u našem videu

Fotografija članka: Xiaomi Redmi 5 i Redmi 5 Plus – tako slični, a ipak drugačiji, detaljno u našem videu

Redmi 5 i Redmi 5 Plus su prvi Xiaomijevi pametni telefoni s 18:9 ekranima koji zauzimaju veći dio prednje površine ekrana. Vrlo su lijepi i elegantni, svakako vrijedni vaše pažnje – zato smo ih usporedili u posebnom videu.

Oglas

Ovi pametni telefoni su međusobno i slični i različiti. Kada ih pogledate onako na prvi pogled nećete primijetiti neke razlike, no ako malo zagrebete ispod površine brzo ćete shvatiti kako značajne razlike ipak postoje. Imali smo ih prilike detaljno upoznati, a sve što smo saznali također možete pročitati i u našim vrlo detaljnim recenzijama.

Sličnosti se u prvom redu odnose na vanjski dizajn i osvjetljenje ekrana, iako Xiaomi Redmi 5 Plus ima veći ekran (5,99″, FHD, 403ppi) u odnosu na Xiaomi Redmi 5 (5,7″, HD, 282ppi). I kamere su praktički iste, jedino što stražnja kamera od Plus modela može snimati 4K video, dok stražnja kamera manjeg smartfona snima FHD video. I po video igrama se pojašaju gotovo identično, a što ćete i sami vidjeti u našem videu niže.

Ono po čemu se razlikuju je procesor, nešto je jači onaj u modelu Plus, a on također ima i više radne i interne memorije, kao i jaču bateriju. No, isto tako je i veći, teži i skuplji što je i logično. Inače, naše detaljne recenzije ćete pronaći na ovim linkovima:

Nećemo više duljiti, bacite oko na naš video i pogledajte ga do kraja, saznat ćete puno detalja, brojeva i podataka o ova dva ljepotana iz Xiaomijeve radionice – Redmi 5 i Redmi 5 Plus.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.