Xiaomi Redmi 4X u novoj memorijskoj kombinaciji

Fotografija članka: Xiaomi Redmi 4X u novoj memorijskoj kombinaciji

Kineski je Xiaomi uz predstavljanje svog prvog Mi5C pametnog telefona koji radi na kompanijinom vlastitom Surge S1 procesoru, nedavno predstavio i Redmi 4X model koji se pokazao vrlo dobrim uređajem u odnosu cijene i kvalitete.

Oglas

Kada je Xiaomi Redmi 4X predstavljen za kupnju se bile dostupne dvije različite memorijske varijante tog uređaja; jedna sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije te druga sa 3 GB radne i 32 GB interne memorije. Kako bi kompanija bila što konkurentnija na tržištu smartfona ovoj je liniji Redmi 4X smartfona dodana još jedna memorijska varijanta koja uključuje 4 GB RAM-a i 64 GB interne pohrane. Naravno, uz više memorije dolazi i viša cijena.

Uz početnu cijenu od nekih stotinjak američkih dolara za najslabiju varijantu sa 2 GB radne i 16 GB interne memorije, pa sve do nekih 130 USD za verziju sa 3 GB RAM-a i 32 GB ROM-a, Xiaomi Redmi 4X sa najvećih 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije prodaje se po cijeni od nekih 160 USD (ovisno gdje se kupuje).

Bitno je reći kako se ova najnovija varijanta Xiaomi Redmi 4X smartfona ne razlikuje po ničemu od originalne, osnovne verzije, osim po količini radne i interne memorije. Dolazi sa istim dizajnom te sa istim specifikacijama. Malo ćemo vas podsjetiti kako Xiaomi Redmi 4X dolazi sa 5-inčnim ekranom 720p rezolucije koji je prekriven 2.5D zakrivljenim staklom, a u svom se radu oslanja na osmojezgreni Qualcomm Snapdragon 435 procesor.

Za njegovu autonomiju brine baterija kapaciteta 4.100 mAh, a za fotografije je zadužena 13 MP stražnja kamera sa otvorom blende f/2.0, faznim autofokusom te LED bljeskalicom. Tu je i 5 MP prednja selfie kamera sa otvorom blende f/2.2. Na stražnjem panelu se može pronaći i senzor otiska prsta, a kako smo mi ocijenili ovaj smartfon možete pročitati u našoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.