Xiaomi Redmi 4 – nove specifikacije i slike

Fotografija članka: Xiaomi Redmi 4 – nove specifikacije i slike

Novi Xiaomi Redmi 4 dolazi u raznim bojama, s metalnim kućištem i cijenom manjom od 200$

Oglas

Prethodnik ovoga uređaja je izašao u siječnju ove godine. Kroz cijelu godinu vidjeli smo njegove varijante poput Redmi 3s, Pro i Prime. Uskoro nam dolazi i Redmi 4, koji će po novim glasinama biti dosta kvalitetniji ali i malo skuplji.

Ove nove informacije samo potvrđuju postojeće, tako da znamo da će Xiaomi Redmi 4 imati 3GB RAM-a i 32GB interne memorije. Zaslon će biti veličine 5“ s rezolucijom 1920x1080p. Prednja kamera će biti od 13MP, dok će prednja za selfie i videopozive biti od 5MP.

Ovaj će uređaj pogoniti Qualcommov Snapdragon procesor, ali o njemu još uvijek nemamo informacija. Neke glasine govore da će u njemu biti Snapdragon 625, koji dosta dobro obavlja sve zadatke stavljene ispred njega.


Baterija će biti od 4000mAh, što je za nijansu slabije nego što smo nedavno čuli.

Xiaomi Redmi 4 doći će u srebrenoj, sivoj i zlatnoj boji te u metalnom kućištu. Cijenu još ne znamo i nećemo ništa konkretno znati dok nam se Xiaomi ne smiluje, ali pretpostavlja se da će cijena biti nešto niža od 200$ te da će uređaj izaći krajem ove godine ili u siječnju sljedeće godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.