Xiaomi Redmi 3: TENAA otkrila senzor otiska prsta

Fotografija članka: Xiaomi Redmi 3: TENAA otkrila senzor otiska prsta

Mnogi će ljubitelji ove kineske kompanije odmah znati kako trenutna Xiaomi Redmi 3 varijanta ne dolazi sa senzorom otiska prsta, no čini se kako bi se to uskoro moglo promijeniti.

Oglas

Naime, na listi kineske agencije za certificiranje TENAA našao se pametni telefon sa specifikacijama koje su identične Xiaomi Redmi 3 modelu. Zanimljivo je kako će spomenuti uređaj doći sa senzorom otiska prsta smještenim sa stražnje strane.

Ostale ključne specifikacije koje navodi ova lista su osmojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.5 GHz, 5-inčni ekran 720p rezolucije, 2 GB RAM-a te 16 GB interne memorije. Osim toga, ovaj je smartfon iste težine kao Redmi 3 model, ali za razliku od prve varijante koja ima bateriju kapaciteta 4.100 mAh, njegova će najnovija verzija doći sa nešto manjom baterijom kapaciteta 3.000 mAh.

Prema internetskim šuškanjima ova će nova Redmi 3 varijanta sa senzorom otiska prsta koštati 122$, dok je originalni Xiaomi Redmi 3 bio u prodaji već od 105$.

redmi-3-fingerprint

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.