Xiaomi Redmi 2 Pro je prvi kompanijin smartfon za tržište SAD-a?

Fotografija članka: Xiaomi Redmi 2 Pro je prvi kompanijin smartfon za tržište SAD-a?

Trenutno neslužbeni Xiaomi-jev smartfon naziva Redmi 2 Pro postao je prvi kompanijin pametni telefon koji je dobio certifikat od FCC-a.

Oglas

Iako nisu svi uređaji koji su certificirani od strane FCC-a na kraju dospjeli na tržište SAD-a postoje neke naznake kako će Redmi 2 Pro biti prvi Xiaomi-jev smartfon koji će se službeno prodavati u toj zemlji.

Prema službenim FCC dokumentima Xiaomi Redmi 2 Pro će ponuditi entry-level hardverske specifikacije koje uključuju 4.7-inčni ekran HD rezolucije, Qualcomm Snapdragon 410 procesor, 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije i bateriju kapaciteta 2.200 mAh. Gledajući ove specifikacije Redmi 2 Pro se čini kao modificirana verzija Redmi 2 Prime smartfona koji se u Kini prodaje po cijeni od 110 USD.

Što se tiče podržanih mreža, FCC otkriva da je Redmi 2 Pro kompatibilan sa GSM 850 i 900 mrežama, kao i LTE mrežama 2,4 i 7, što znači da je Xiaomi Redmi 2 Pro kompatibilan sa T-Mobile i AT&T mrežama mobilnih operatera u SAD-u.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.