Xiaomi QiBike R1 je prvi kompanijin profi bicikl

Fotografija članka: Xiaomi QiBike R1 je prvi kompanijin profi bicikl

Popularna kineska kompanija Xiaomi zaista ima i više nego impresivan broj različitih uređaja u svojoj ponudi – od klima uređaja, televizora, smartfona i mnogih drugih, pa sve do pravog bicikla namijenjenog profesionalcima.

Oglas

Na internetu se pojavila prva slika Xiaomi-jevog bicikla koji će naravno imati pametne funkcije ili značajke. Xiaomi QiBike R1 je cestovni bicikl, ali ne neki povoljni model namijenjen laganoj vožnjici i uživanju u ljepotama prirode, već je to bicikl namijenjen pravim entuzijastima koji posjeduje kompletnu Shimano Ultegra opremu (zupčanike, kočnice i lance) plus karbonski okvir.

Xiaomi će okvire ovog bicikla izraditi na Tajvanu koji je jedan od najpopularnijih mjesta za proizvodnju bicikla i gdje se proizvodi većina high-end bicikla i njihovih komponenata. Ova slika na žalost nije došla ravno iz Xiaomi-ja pa ne znamo pune specifikacije ovog bicikla, ali znamo kako će Xiaomi QiBike R1 doći sa pametnim senzorima i vlastitom aplikacijom za praćenje korisnikovog napretka.

Cijena top modela će biti oko 3.000$, ali postoje glasine kako će se u prodaji pojaviti i jeftinije inačice.

xiaomi-bicikl-app

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.