Xiaomi će prvi predstaviti smartfon sa Snapdragonom 821?

Fotografija članka: Xiaomi će prvi predstaviti smartfon sa Snapdragonom 821?

Iako je relativno mlada kineska kompanija Xiaomi se uspješno etablirao kao jedan od najvećih proizvođača smartfona na svijetu koji svakim novim uređajem skreće mnogo pažnje na sebe.

Oglas

Prema posljednjim izvještajima iz Kine, Xiaomi će biti prvi proizvođač smartfona koji će ponuditi uređaj pokretan sa nadolazećim Qualcomm Snapdragon 821 procesorom. Barem tako navodno tvrde pouzdani analitičari iz Kine – da će taj pametni uređaj zapravo biti Xiaomi Mi Note 2 koji bi trebao biti predstavljen negdje tokom druge polovine ove godine.

Na ovom je području svaki proizvođač pametnih telefona u konstantnoj utrci da kupcima ponudi nešto novo, a čini se da su snažni procesori i velike količine radne memorije postali glavni prodajni aduti.

Za sada ove informacije nije službeno potvrdio niti Xiaomi niti Qualcomm, no zanimljivo je da smo slične vijesti nedavno čuli vezane uz još jednu kinesku kompaniju, a to je LeEco, tako da će biti zanimljivo pratiti ovu utrku s vremenom – tko će prvi predstaviti uređaj sa Qualcomm Snapdragon 821 procesorom ispod haube.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.